Facebook Pixel

SmartManager er et intuitivt software, der lader dig styre dine SmartBenches, hvor end du befinder dig i verden. Send blot arbejdet til CNCen og hold øje med den fra din computer eller mobil.

Yeti Tool SmartManager Multi Licens

SmartManager er et intuitivt software, der lader dig styre dine SmartBenches, hvor end du befinder dig i verden. Send blot arbejdet til CNCen og hold øje med den fra din computer eller mobil.

Varenummer (SKU): YT-21229
Fjernlager
8.470,00 kr. 6.776,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

SmartManager - Smart software til din SmartBench

SmartManager multi licens til SmartBench – den smarte måde at tjene flere penge på med dine SmartBenches. Licensen gør det muligt for dig at registrere og holde øje med alle dine SmartBench.

Forbedr produktionseffektiviteten med direkte overvågning af SmartBench på en mobil- eller computerskærm, hvor end du befinder dig i verden. Følg med i hvad din(e) SmartBenc(es) laver hvert sekund af døgnet og planlæg dit produktionsskema forud.

Øg opsætningstiden af et projekt ved at sende al information direkte til SmartBenchens konsol sammen med jobfilen. Alt hvad operatøren skal bruge for at komme i gang med at skære, fra materialetype til nulpunkter til hastigheder og fremføringer.

Finjustér din projektstrategi – tag noter efter du har kørt et job igennem for at forbedre skæringer.

Reducér tiden, hvor maskinen er nede ved at planlægge vedligeholdelsesopgaver ud fra direkte feedback.Tilgængelig som både licens til en enkelt maskine eller til et ubegrænset antal.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: YT-21229

Yeti Tool SmartManager Multi Licens

8,470.00 DKK