Facebook Pixel

Tormek T-8 Original er ideelt til både de kvalitetsbevidste gør det selv-folk samt professionelle håndværkere. Det avancerede design garanterer et universalbeslag med uovertruffen præcision, som er udgangspunktet i Tormeks slibesystem, da det styrer alle slibejigs og tilbehøret. Dermed får du de bedste forudsætninger for vellykket slibearbejde

Tormek Vådsliber T8 Original

Tormek T-8 Original er ideelt til både de kvalitetsbevidste gør det selv-folk samt professionelle håndværkere. Det avancerede design garanterer et universalbeslag med uovertruffen præcision, som er udgangspunktet i Tormeks slibesystem, da det styrer alle slibejigs og tilbehøret. Dermed får du de bedste forudsætninger for vellykket slibearbejde

Varenummer (SKU): 93840403
lagervare
5.145,00 kr. 4.116,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Tormek T-8 slibemaskine giver maksimal præcision takket være den revolutionerende fuldt formede ramme. Dette nye design kombineret med en række detaljerede detaljer giver dig de bedst mulige betingelser for en vellykket slibning med de bedste resultater. 


Det avancerede design garanterer en uovertruffen præcision for den universelle understøttelse , der er grundlaget for Tormeks slibesystem, da det kontrollerer alle slibekaster og tilbehør. 


Tormeks karakteristiske drevsystem implementeres også i denne nye model. Det effektive system formår at opretholde en konstant hastighed selv under høje belastninger - hvilket er unikt for Tormeks slibemaskiner. Tormeks originale slibesten SG-250 sliper alle slags stålkvaliteter, inklusive HSS. Den kraftige vekselstrømsmotor er designet til at drive slibesten i fuld størrelse under kontinuerlig brug. 


Vandkaret er blevet forbedret yderligere med en skrueløft for lettere placering. Det har også en magnetisk skraber med dobbelt funktion; under slibning opsamler magneten slibende genstande, og efter slibning gør skraberen det let at rengøre vandkaret. For lange værktøjer, der kan dryppe vand uden for vandboksen (som kogeknive og maskinhøvlstål), kan du nemt fastgøre den medfølgende drypbeskyttelse til vandarets kant. 


En anden detaljeret detalje er rustfrit stål hovedaksel med Tormeks unikke EzyLock møtrik, som automatisk låser stenen på det rigtige drejningsmoment uden værktøj. Ezylock gør det også nemt at udskifte slibesten, hvis du arbejder med nogen af ​​Tormeks specialsten SB-250 eller SJ-250 . 


Med Tormek T-8 kommer den nye jig til lige kanter SE-77 , såvel som alt hvad du har brug for som grundlæggende udstyr: TT-50 sten drejeværktøj , SP-650 stenjusterere , WM-200 vinkelmålere , PA-70 pande pasta og Tormeks manual til slibning.



Vådsliberen leveres med holder/slibe jig, men egner sig også til frihåndsslibning. Tormeks orginale slibesten SG-250 er fremstillet i aluminiumoxid, som sliber finere og mere effektivt end almindelige slibesten. Tormek T8 er effektiv og holder en konstant hastighed, selv under fuld belastning.


Vådsliberen er udstyret med en række nye egenskaber:
Manuel låsning af slibestenen med EzyLock
Vandkar med magnet
Aftagelig magnetskraber til effektiv rensning af slibestenen
Helstøbt motorhus
Kvalitets læderskive


Tekniske Data
Motor 230V
Effekt 200W
Lydniveau 54dB
Mål LxBxH 270x270x330mm
Vægt 14,8kg
Slibesten Ø 250 x 50mm Aluminiumoxid
Læderskive Ø 220 x 31mm


Medleveret tilbehør:
SE-77 værktøj til høvljern og stemmejern
TT-50 Afretterdiamant
SP-650 Stenjusterer 
WM-200 Vinkelmåler
PA-70 Slibepasta 
HB-10 Håndbog på svensk

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 93840403

Tormek Vådsliber T8 Original

5,145.00 DKK

Anbefalede produkter