Facebook Pixel
Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning
Mirka LEROS Girafsliber 950cv, 225 mm
Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning
Varenummer (SKU): MI-MIW9502011BA
lagervare
9.995,00 kr. 7.996,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Mirka har gjort det igen. Flere års udvikling med fokus på ergonomi og brugervenlighed har resulteret i markedets letteste og mest fleksible kulfri loft- og vægsliber. Takket være den lette vægt på mindre en 3,5 kg, kan LEROS loft- og vægsliber bruges over længere tid, uden at du overanstrenger kroppen.

Mirka LEROS er den første loft- og vægsliber med et 180° fleksibelt slibehoved, som giver en mere ergonomisk arbejdesstilling. Slibehovedet har desuden et specielt design, der gør det nemmere slibe tættere på kanter og hjørner. Me ddet tifældigt oscillerende slibehoved er du altid sikret et pænt og professionelt resultat

  • Markedets letteste og mest ergonomiske girafsliber
  • Vejer kun 3,5 kg
  • 180° svingbart slibehoved gør loft- og vægslibning nemt
  • Kulfri motor for længere holdbarhed
  • Dobbelt udsugning for støvfrit arbejde
  • 5 mm tilfældig oscillering for en pænere finish
  • Utroligt støjsvag - kun 84 db
  • Leveres med taske

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: MI-MIW9502011BA

Mirka LEROS Girafsliber 950cv, 225 mm

9,995.00 DKK