Tristar FR-6989 Crispy Fryer 3.5L Airfryer

Varenummer: 9204869 | EAN: 8713016048271 | SKU: TRI6989

Vejl. udsalgspris DKK 749,00

DKK 509,00

inkl. moms

Spar DKK 240,00

Tilbudspris

Mere information

Tristar FR-6989 Crispy Fryer 3.5L

 

Tristar FR-6989 Crispy Fryer bruger højhastighedsluftkonvektion, som giver dig mulighed for at bage, stege, stege og grille uden at bruge olie. Du kan bruge grillpladen, der kan justeres i højden for et ekstra sprødt resultat.

Smart design
Tristar Crispy Fryer er meget kompakt takket være dens smarte design. Den vil ikke fylde for meget, men har stadig en stor kapacitet med en volumen på 3,5 liter. Dette er nok til at forberede fire portioner pommes frites på én gang. Du kan tilberede alle slags måltider i airfryeren ved hjælp af stegning, grillning, stegning eller bagning. Dette giver dig mulighed for at tilberede forskellige typer måltider: fra muffins, småkager og rundstykker til kylling, kartofler, grøntsager og fisk.

Sundt og nemt
Styringen af ​​Tristar Crispy Fryer er meget nem. Ved hjælp af to drejeknapper til tid og temperatur kan du altid finde de rigtige indstillinger til din ret. Temperaturen kan indstilles fra 80⁰C til 200⁰C og timeren med alarm kan indstilles op til 30 minutter. Takket være den højhastighedsluftkonvektion og den innovative grillplade får du de sprødeste resultater uden olie eller med kun en lille smule olie. Derfor er den også ekstra sund!

Kraftfuld og praktisk
Den kraftfulde Tristar Crispy Fryer har 1500 Watt effekt, så den bliver varm på ingen tid. For ekstra brugervenlighed er airfryeren forsynet med en nonstick-belægning, så du ikke behøver at bekymre dig om brænding eller rengøring. Den aftagelige kurv gør det endnu nemmere at rengøre frituregryden efter brug.

Sikker at bruge
FR-6989 Crispy Fryer er også meget sikker at bruge. Airfryeren er forsynet med overophedningsbeskyttelse, så du ikke behøver at bekymre dig om, at den overophedes. Du kan altid sikkert fjerne kurven takket være det seje touch-håndtag. Den sprøde frituregryde vil altid stå stabilt på din bordplade takket være de skridsikre fødder.

Hvad er der i kassen:
Tristar Crispy Friture, aftagelig kurv, grillplade, brugsanvisning

Grunde til at vælge Tristar FR-6989 Crispy Fryer:

Smart design så frituregryden ikke fylder for meget, men den har en stor kapacitet på 3,5 liter
Velegnet til stegning, bagning, stegning og grillning takket være højhastighedsluftkonvektion
Ekstra sprød og bid selv uden brug af olie, takket være grillpladen
Sikker at bruge med et cool touch-håndtag, overophedningsbeskyttelse og skridsikre fødder
Nem at styre med et analogt kontrolpanel med drejeknapper til tid og temperatur