Iotty Smart Outlet - The smart outlet that innovates your home Colour: Black

Varenummer: 8050262311293 | EAN: 8050262311293 | SKU: 8050262311293

DKK 629,00

inkl. moms

Mere information

Iotty Smart Outlet - The smart outlet that innovates your home Colour: Black

Den iotty Smart Outlet er den nyeste generation af automatisering til dit hjem. Du kan styre dine husholdningsapparater og elektronik trådløst og holde styr på energiforbruget på alle dine tilsluttede enheder. Denne Smart Outlet er nem at installere og kan erstatte ethvert eksisterende indbygget stikkontakt (fase, neutral og jord er påkrævet). Aktivér de iotty smarte funktioner fra appen, og vælg mellem forskellige indstillinger og automatiseringer baseret på tidspunktet på dagen eller din rutine. Den iotty Smart Outlet er 100% designet i Italien for at give dig de nyeste IoT-funktioner til den bedste automatisering af dit smarte hjem.

iotty Smart Outlet-model OSWDE, den 100% italienske designede smarte stikkontakt med tænd / sluk-kontakt (intet behov for at frakoble husholdningsapparatet) og frontplade i hærdet glas. Det fungerer manuelt med og uden WiFi, det kan erstatte alle eksisterende indbyggede stik, du har bare brug for fase-, neutrale og jordledninger. Den fås i 5 farver (hvid, sort, blå, grå, tan). jeg

Det er nemt
Let at installere, du kan bruge det til at overvåge dit hjem fra din smartphone takket være cloudtjenesterne i iotty-appen, der er tilgængelig til Android og iOS.

Mange funktioner
Du kan vælge mellem en række smarte funktioner baseret på geografisk placering, tid, solopgang, solnedgang, vejr og meget mere. Overvåg dit energiforbrug, slå det til eller fra for at få det til at følge din livsplan. Den iotty smart Outlet er også kompatibel med Google Home, Amazon Alexa, Siri Genveje, SmartThings.

Den bedste høj kvalitet
Den iotty Smart Outlet er udelukkende designet i Italien, den overholder de strenge CE-certificeringsregler, og den er testet og godkendt af TüV, den tyske certificeringsudbyder. iotty, bruger de bedste kvalitetsmaterialer til at give dig den højeste og bedste ydeevne, og iotty-appen er konstant opdateret og respekterer fuldt ud den europæiske privatlivsregulering.

Specifikationer
Virker medAmazon Alexa, Google Home